tisdag 25 maj 2010

Tacotårta


Fyllning 1

1 paket tortillas
500 gram köttfärs
1 påse tacokrydda
1 vitlöksklyfta

1 burk tacosås

Fyllning 2

200 gram fryst spenat
3 vitlöksklyftor
2 dl keso
150 gram philadelphia-ost
riven ost

(i originalreceptet var det mini-keso samt light-philadelphia-ost, dock inte lika gott då...)

Stek köttfärs och vitlök, blanda i kryddan och låt puttra i cirka 10 minuter.

Låt spenaten rinna av och pressa ur vätskan. Fräs spenat och vitlök. Rör ner keso och philadelphia-ost.

Lägg bakplåtspapper på en plåt.

Varva tortilla, köttfärs och tacos, tortilla, spenatröra, tortilla, o.s.v. Avsluta med köttfärs och tacosås. Strö över lite riven ost.

Sätt i ugnen cirka 10 minuter på 225 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar