Fyllning 1
1 paket tortillas
500 gram köttfärs
1 påse tacokrydda
1 vitlöksklyfta
1 burk tacosås
Fyllning 2
200 gram fryst spenat
3 vitlöksklyftor
2 dl keso
150 gram philadelphia-ost
riven ost
(i originalreceptet var det mini-keso samt light-philadelphia-ost, dock inte lika gott då...)
Stek köttfärs och vitlök, blanda i kryddan och låt puttra i cirka 10 minuter.
Låt spenaten rinna av och pressa ur vätskan. Fräs spenat och vitlök. Rör ner keso och philadelphia-ost.
Lägg bakplåtspapper på en plåt.
Varva tortilla, köttfärs och tacos, tortilla, spenatröra, tortilla, o.s.v. Avsluta med köttfärs och tacosås. Strö över lite riven ost.
Sätt i ugnen cirka 10 minuter på 225 grader.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar